នៅព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ១០ កើត ខែបឋមសាធ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២២ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨ អាជ្ញាធរជាតិព្រះវិហារបានរៀបចំបើកវគ្គបណ្តុះបណ្ដាលស្ដីពី គុណភាពសេវាកម្ម អាហារដ្ឋាន និងភោជនីយដ្ឋាន នៅតំបន់ស្រអែម ក្រោមអធិបតីភាព ឯកឧត្ដម គង់ ពុទ្ធិការ អគ្គនាយក អាជ្ញាធរជាតិព្រះវិហារ ប្រធាននាយកដ្ឋានដែលពាក់ព័ន្ធនិងវិស័យទេសចរណ៍ និងលោកគ្រូសាលាបាយ រួមទាំងម្ចាស់អាហារដ្ឋាន និងភោជនីយដ្ឋាន ក្នុងគោលបំណងលើកកម្ពស់គុណភាពសេវាកម្មភោជនីយដ្ឋាន សម្រាប់ភ្ញៀវទេសចរនៅក្នុងតំបន់រមណីយដ្ឋានបេតិកភណ្ឌពិភពលោកប្រាសាទព្រះវិហារ។